Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 303g1039kcal30.8g211.9g3.6g10.6g
Sokeri 149g603kcal0g148.3g0g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Rypsiöljy 131g1158kcal0g0g131g0g
Mustikka metsä- 280g123kcal1.4g17.9g1.7g9.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g37kcal0g9g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g45kcal0g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g6077kcal65g813g272.6g40g
Valittu annoskoko896g3039kcal32.5g406.5g136.3g20g
Annoskoko puolitettuna448g1519kcal16.3g203.3g68.2g10g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746