Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g276kcal24.2g0.6g19.8g0g
Sokeri 149g606kcal0g149.2g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai13g45kcal1.6g9.2g0.3g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g177kcal0g43g0g0.7g
Kaakao (Oboy, original)8.8g33kcal0.3g7.2g0.2g0.5g
Liivate 13g46kcal11.3g0g0g0g
Flora vispi 20%176g387kcal5.3g8.8g35.1g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g88g410kcal2.5g56.2g19.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen26g144kcal2.9g12.9g8.7g0.4g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 176g60kcal5.4g8.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4366kcal107g591.8g167.2g4.2g
Valittu annoskoko896g2183kcal53.5g295.9g83.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna448g1092kcal26.8g148g41.8g1.1g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376