Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g480g1978kcal23g23g199.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g30kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 8g33kcal0.2g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g6720kcal65.4g87.4g681.8g4.8g
Valittu annoskoko896g3360kcal32.7g43.7g340.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna448g1680kcal16.4g21.9g170.5g1.2g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328