Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Sokeri 179g725kcal0g178.3g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)140g1008kcal1.1g1.1g112g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.5g127.4g2.2g6.4g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 70g32kcal2.1g3.4g1.1g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 21g10kcal0.6g1g0.3g0g
Mantelilastu (A la meira)70g420kcal16.8g4.6g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g6680kcal120.4g776.2g338.8g13.8g
Valittu annoskoko896g3340kcal60.2g388.1g169.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna448g1670kcal30.1g194.1g84.7g3.5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928