Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g502g577kcal30.1g25.1g40.1g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.6g0g0.4g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 90g39kcal0.7g7g0.3g1.4g
Manteli 8g49kcal1.9g0.5g4.3g0.6g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl25g88kcal3.5g14g1.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g2470kcal127.8g176.2g138.4g9.8g
Valittu annoskoko896g1235kcal63.9g88.1g69.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna448g618kcal32g44.1g34.6g2.5g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902