Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)106g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Sokeri 158g642kcal0g158g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta138g498kcal18g96.7g2.9g4.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g718kcal0g0g79.7g0g
Porkkanaraaste 200g106g29kcal0.6g5.6g0.2g2.7g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)53g383kcal0g0g42.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 106g190kcal18.1g3.3g11.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g133g532kcal0g132.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g6340kcal97.8g814.4g293.6g15g
Valittu annoskoko896g3170kcal48.9g407.2g146.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna448g1585kcal24.5g203.6g73.4g3.8g
Arvot/100g100g354kcal5.5g45.5g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388104