Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g416g2334kcal40.4g133.1g170.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g160g544kcal3.2g4.8g56g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g320g1920kcal67.2g22.1g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g9596kcal221.6g320g805.2g0g
Valittu annoskoko896g4798kcal110.8g160g402.6g0g
Annoskoko puolitettuna448g2399kcal55.4g80g201.3g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104