Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 91g12kcal1g0.9g0.2g1.1g
Ruohosipuli 14g3.2kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 161g214kcal13.6g28.3g3.2g8.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 140g90kcal4.5g6.7g4.9g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)140g210kcal22.4g5.6g11.2g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 305g167kcal4.8g39.9g0.5g2.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 11g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1536kcal94g166.4g54.4g25.6g
Valittu annoskoko896g768kcal47g83.2g27.2g12.8g
Annoskoko puolitettuna448g384kcal23.5g41.6g13.6g6.4g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964