Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5600g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1400g3948kcal250.6g889g12.6g140g
Hirvenjauheliha oma saalis1120g1254kcal246.4g0g33.6g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g840g1092kcal92.4g12.6g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g12589kcal1178.8g1803.2g243.6g280g
Valittu annoskoko8960g6294kcal589.4g901.6g121.8g140g
Annoskoko puolitettuna4480g3147kcal294.7g450.8g60.9g70g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226