Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4661g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1631g344kcal19.6g55.5g3.3g34.3g
Peruna, keskikokoinen 60g466g280kcal7g60.6g0.5g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.7g0.9g11.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka466g51kcal5.1g5.1g0.9g4.7g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Soijakastike233g140kcal12.1g22.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 466g644kcal87.4g0g32.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g340kcal0.5g0.5g37.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g47g420kcal0g0g46.6g0g
Maustepippuri, annos 1g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g4949kcal281.2g387.8g246.4g125.6g
Valittu annoskoko8960g2475kcal140.6g193.9g123.2g62.8g
Annoskoko puolitettuna4480g1237kcal70.3g97g61.6g31.4g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691