Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt6642g3055kcal212.5g318.8g99.6g0g
Mannasuurimo tumma 664g2054kcal67.7g394.5g12g36.5g
Kananmuna kuoreton 731g1042kcal91.3g2.2g74.9g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g319g1275kcal0g315.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai438g1534kcal52.6g311.2g9.2g13.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g106g331kcal11.7g63.8g7.4g29.8g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g19300kcal871.6g2812.2g486g159g
Valittu annoskoko8960g9650kcal435.8g1406.1g243g79.5g
Annoskoko puolitettuna4480g4825kcal217.9g703.1g121.5g39.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888