Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 560g1267kcal89.6g2.8g100.8g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g2800g3304kcal484.4g36.4g123.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2000g852kcal7.6g82g0g0g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Ruusukaali 1000g244kcal13.8g19.5g5g25g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g12824kcal1233.8g546g473.2g159.2g
Valittu annoskoko8960g6412kcal616.9g273g236.6g79.6g
Annoskoko puolitettuna4480g3206kcal308.5g136.5g118.3g39.8g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959