Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)105g930kcal0g0g105.2g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 74g80kcal5.8g12g0.4g1.5g
Riisi, keitetty, suolaa 1052g1441kcal25.6g318g2.9g9.7g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g3155g2209kcal154.6g378.6g22.1g0g
Soijakastike 105g63kcal5.4g10g0.1g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)2980g2235kcal536.3g14.9g29.8g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g1402g1360kcal273.4g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g16681kcal2004.4g1475.4g377.4g25.4g
Valittu annoskoko8960g8340kcal1002.2g737.7g188.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna4480g4170kcal501.1g368.9g94.4g6.4g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560