Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2560g18571kcal30.5g10.2g2081.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3520g4881kcal440g10.6g345g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g2560g12262kcal179.2g1331.2g691.2g0g
Hermesetas-jauhe128g370kcal1.5g71.7g0g51.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen192g691kcal96g69.1g1.9g26.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g73550kcal1494.4g2985.6g6238.8g156.2g
Valittu annoskoko8960g36775kcal747.2g1492.8g3119.4g78.1g
Annoskoko puolitettuna4480g18388kcal373.6g746.4g1559.7g39.1g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038