Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1087g1424kcal141.3g5.4g93.5g0g
Sokeri 1593g6464kcal0g1590.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1527g5239kcal155.6g1068.8g18.3g53.4g
Leivinjauhe 70g123kcal3.7g26.6g0g0.4g
Voi 703g5097kcal8.4g2.8g571.2g0g
Maito, Kevyt1171g539kcal37.5g56.2g17.6g0g
Mustikka metsä- 2810g1237kcal14.1g179.9g16.9g92.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g40244kcal721.2g5861.2g1435g293g
Valittu annoskoko8960g20122kcal360.6g2930.6g717.5g146.5g
Annoskoko puolitettuna4480g10061kcal180.3g1465.3g358.8g73.3g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149