Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl4620g6006kcal605.2g13.9g383.5g0g
Pekoni rasvainen 1218g4579kcal146.2g0g450.7g0g
Sipuli (kuorittu)1176g318kcal15.3g56.4g2.4g20g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Oltermanni, perinteinen1610g5796kcal402.5g0g466.9g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)210g1512kcal0.2g0.2g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g36699kcal2353.8g180.6g2945.4g57.2g
Valittu annoskoko8960g18350kcal1176.9g90.3g1472.7g28.6g
Annoskoko puolitettuna4480g9175kcal588.5g45.2g736.4g14.3g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338