Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3840g6144kcal806.4g11.5g3456g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1600g4619kcal176g48g416g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3200g10564kcal64g96g1120g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g320g333kcal25.3g52.2g1.9g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g43319kcal2143.4g415.4g9987.8g12.8g
Valittu annoskoko8960g21659kcal1071.7g207.7g4993.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna4480g10830kcal535.9g103.9g2497g3.2g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632