Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3545g5057kcal443.2g10.6g363.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g3223g16824kcal206.3g1311.8g1253.8g87g
Hunaja 902g2981kcal4.5g729.2g0g0g
Voi 1289g9352kcal15.3g5.2g1048.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g68429kcal1338.6g4113.6g5330.6g174g
Valittu annoskoko8960g34215kcal669.3g2056.8g2665.3g87g
Annoskoko puolitettuna4480g17107kcal334.7g1028.4g1332.7g43.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469