Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g4800g19776kcal230.4g230.4g1992g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4000g13205kcal80g120g1400g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 80g296kcal14.8g8.8g17.4g24.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 80g325kcal2.4g77.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g67203kcal655.2g873.6g6818.8g48.6g
Valittu annoskoko8960g33602kcal327.6g436.8g3409.4g24.3g
Annoskoko puolitettuna4480g16801kcal163.8g218.4g1704.7g12.2g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328