Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja8014g13304kcal1338.4g0.8g881.6g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g850g3721kcal46.7g35.7g376.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g34258kcal2785.4g104.4g2517g4g
Valittu annoskoko8960g17129kcal1392.7g52.2g1258.5g2g
Annoskoko puolitettuna4480g8565kcal696.4g26.1g629.3g1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397