Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1024g1460kcal127.9g3.1g104.9g0g
Sokeri 930g3777kcal0g929.5g0g0g
Fariinisokeri930g3778kcal0g929.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2233g1876kcal24.6g408.6g8.9g40.2g
Voi 465g3375kcal5.5g1.9g378.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2326g7981kcal237g1628.2g27.9g81.4g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g74g298kcal0g73.7g0g0g
Suklaa tumma 930g4806kcal36.3g495.5g288.4g49.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g54862kcal867.4g8975.2g1616.6g342.2g
Valittu annoskoko8960g27431kcal433.7g4487.6g808.3g171.1g
Annoskoko puolitettuna4480g13716kcal216.9g2243.8g404.2g85.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181