Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2875g9865kcal293g2012.5g34.5g100.6g
Sokeri 51g205kcal0g50.5g0g0g
Leivinjauhe 126g222kcal6.6g47.8g0g0.6g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3791g1010kcal125.1g117.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1517g1904kcal166.8g3.9g136.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl569g5118kcal0g0g568.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g36647kcal1183g4464.4g1480g202.4g
Valittu annoskoko8960g18324kcal591.5g2232.2g740g101.2g
Annoskoko puolitettuna4480g9162kcal295.8g1116.1g370g50.6g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589