Sieni-pekonirisotto ala Tuula

Paloittele sienet ja hienonna sipuli.

Suikaloi ja huuhdo purjo.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Kiuhauta vesi (ja viini) kattilassa ja lisää fondi.

Kuullota sipulit ja riisi.

Lisää sienet ja sekoittele.

Kaada kuumaa kasvislientä vähitellen.

Keitä sekoittaen niin, että neste imeytyy riisiin.

Lisää uusi annos vasta, kun neste on kokonaan imeytynyt riisiin.

Aikaa kuluu 15-20 min. Kuullota purjo ja sitten nopeasti kirsikkatomaatin.

Mausta oreganolla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla..

Sekoita risoton joukkoon balsamiviinietikka.

Kaada purjo-tomaattiseos keoksi riisin keskelle.

Tarjoa porsaanfilepihvien ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)953g257kcal12.4g45.8g1.9g16.2g
Vesi, vesijohtovesi 2243g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1402g961kcal4.3g8.4g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g1121g3835kcal77.4g874.7g4.5g14.6g
Oliiviöljy 79g694kcal0g0g78.5g0g
Voi 79g569kcal0.9g0.3g63.8g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g157g94kcal3.9g7.8g11g1.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1009g303kcal10.1g40.4g3g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1918g2301kcal421.9g17.3g67.1g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g18030kcal1061.8g1989.4g459.6g83.4g
Valittu annoskoko8960g9015kcal530.9g994.7g229.8g41.7g
Annoskoko puolitettuna4480g4508kcal265.5g497.4g114.9g20.9g
Arvot/100g100g101kcal5.9g11.1g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290876