Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto3000g9000kcal660g0g720g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g40g343kcal0g0g40g0g
Paprika punainen 1920g562kcal18g86.4g7.7g36.5g
Parsakaali pakaste Rainbow3600g720kcal108g72g0g90g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g400g640kcal8.4g15.2g60g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g22530kcal1588.8g347.2g1655.4g253.8g
Valittu annoskoko8960g11265kcal794.4g173.6g827.7g126.9g
Annoskoko puolitettuna4480g5633kcal397.2g86.8g413.9g63.5g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235