Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1774g4524kcal104.7g56.8g424g0g
Maitorahka (Pirkka)2218g1464kcal266.1g88.7g6.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g3549g12065kcal106.5g106.5g1242g0g
Sitruunamehu, laimentamaton444g93kcal1.3g7.1g0g0.4g
Sokeri 754g3061kcal0g753.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka44g177kcal0g43.9g0g0g
Liivate 177g619kcal151.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g44006kcal1261g2112.6g3345.8g0.8g
Valittu annoskoko8960g22003kcal630.5g1056.3g1672.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna4480g11002kcal315.3g528.2g836.5g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091