Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita3341g10691kcal334.1g2171.5g66.8g434.3g
Vehnäjauho, sunnuntai2172g7600kcal260.6g1541.8g45.6g65.1g
Leivinjauhe 200g352kcal10.4g75.8g0g1g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 160g651kcal0g160.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 374g3309kcal0g0g374.2g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2673g802kcal77g96.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g46809kcal1364.2g8091g978.6g1000.8g
Valittu annoskoko8960g23405kcal682.1g4045.5g489.3g500.4g
Annoskoko puolitettuna4480g11702kcal341.1g2022.8g244.7g250.2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760