Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton5120g5478kcal1182.7g0g76.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)2560g3840kcal409.6g102.4g204.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)384g2765kcal0g0g307.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g563g2163kcal135.2g0g185.9g0g
Maustepippuri, annos 1g64g1.9kcal0g0g0.6g0g
Ruohosipuli 269g61kcal3.7g4.6g1.6g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g28617kcal3462.4g214g1553.8g13g
Valittu annoskoko8960g14309kcal1731.2g107g776.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna4480g7154kcal865.6g53.5g388.5g3.3g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153