Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1369g1898kcal171.1g4.1g134.2g0g
Sokeri 1763g7156kcal0g1761.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g187g728kcal0g182.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3028g10390kcal308.6g2119.7g36.3g106g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 747g6603kcal0g0g746.7g0g
Porkkana 1867g610kcal11.6g103.8g3.7g47.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g54771kcal982.6g8343.4g1841.8g307.2g
Valittu annoskoko8960g27385kcal491.3g4171.7g920.9g153.6g
Annoskoko puolitettuna4480g13693kcal245.7g2085.9g460.5g76.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671