Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g4160g23338kcal403.5g1331.2g1705.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1600g5440kcal32g48g560g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g3200g19200kcal672g220.8g1760g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g95955kcal2215g3200g8051.2g0g
Valittu annoskoko8960g47978kcal1107.5g1600g4025.6g0g
Annoskoko puolitettuna4480g23989kcal553.8g800g2012.8g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104