Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1283g9307kcal15.3g5.1g1043g0g
Sokeri 1745g7082kcal0g1743g0g0g
Kananmuna kuoreton 1694g2416kcal211.7g5.1g173.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1847g6281kcal46.2g1533.4g9.2g36.9g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g51g5.1kcal0.8g0g0.1g43.6g
Leivinjauhe 103g180kcal5.3g38.8g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g82g328kcal0g81.3g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 103g27kcal3.4g3.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g2053g6363kcal121.1g307.9g513.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g63980kcal807.6g7435.6g3478.2g162g
Valittu annoskoko8960g31990kcal403.8g3717.8g1739.1g81g
Annoskoko puolitettuna4480g15995kcal201.9g1858.9g869.6g40.5g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047