Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4236g2512kcal415.6g127.1g16.9g0g
Sokeri 720g2923kcal0g719.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1101g3855kcal132.2g782g23.1g33g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g85g339kcal0g83.9g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2796g3988kcal349.5g8.4g286.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g27235kcal1794.6g3441.6g653.2g66g
Valittu annoskoko8960g13617kcal897.3g1720.8g326.6g33g
Annoskoko puolitettuna4480g6809kcal448.7g860.4g163.3g16.5g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104