Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima420g1638kcal121.8g0g126g0g
Katkarapu 2800g1915kcal404.3g0g30.8g0g
Tomaattimurska 3500g1029kcal19.6g185.5g7g66.5g
Hunaja 46g150kcal0.2g36.8g0g0g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1750g4375kcal175g752.5g61.3g122.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g19131kcal1455.2g1994.6g522g392g
Valittu annoskoko8960g9566kcal727.6g997.3g261g196g
Annoskoko puolitettuna4480g4783kcal363.8g498.7g130.5g98g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471