Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g3003g3304kcal690.8g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)1001g270kcal13g48.1g2g17g
Makaroni, pasta 1001g3277kcal102g664.7g11g33.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1352kcal0g0g150.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g501g1302kcal135.2g0g85.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2002g3204kcal54.1g54.1g300.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1302g235kcal7.3g32.5g5.2g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g25885kcal2004.8g1598.8g1215.8g119.2g
Valittu annoskoko8960g12943kcal1002.4g799.4g607.9g59.6g
Annoskoko puolitettuna4480g6471kcal501.2g399.7g304g29.8g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642