Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2800g7840kcal532g0g616g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2960g1036kcal47.4g204.2g3g41.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g3200g2560kcal352g92.8g92.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g22872kcal1862.8g594g1423.6g82.8g
Valittu annoskoko8960g11436kcal931.4g297g711.8g41.4g
Annoskoko puolitettuna4480g5718kcal465.7g148.5g355.9g20.7g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573