Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3604g4632kcal747.8g0g180.2g0g
Sipuli (kuorittu)496g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3604g1297kcal64.9g230.6g10.8g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g901g856kcal72.1g126.1g6.3g72.1g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g90g144kcal8.1g27.9g0.3g0.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g54g191kcal9.6g23.9g12g5.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Ruokasuola jodioitu 90g2.3kcal0.6g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17928g15561kcal1833g899g513.2g185.8g
Valittu annoskoko8964g7781kcal916.5g449.5g256.6g92.9g
Annoskoko puolitettuna4482g3890kcal458.3g224.8g128.3g46.5g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040