Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen131g46kcal0.3g10.8g0.1g2g
Kalaliemikuutio 5.8g18kcal0.6g2g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Katkarapu 146g100kcal21g0g1.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%146g124kcal1.5g6.6g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1795g649kcal50.8g51.8g25.8g8.2g
Valittu annoskoko898g324kcal25.4g25.9g12.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna449g162kcal12.7g13g6.5g2.1g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181