Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu117g350kcal4.8g4.7g35g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)146g88kcal1.5g6.6g5.8g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g175g420kcal31.5g0g31.5g0g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g253g836kcal30.4g165.8g5.6g15.2g
Valkoviini kuiva 70g48kcal0.2g0.4g0g0g
Kalaliemikuutio 6.4g20kcal0.6g2.2g0.9g0.1g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1796g3868kcal141.6g371.2g189.6g34.6g
Valittu annoskoko898g1934kcal70.8g185.6g94.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna449g967kcal35.4g92.8g47.4g8.7g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979