Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2805g7854kcal533g0g617.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2965g1038kcal47.4g204.6g3g41.5g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g3206g2565kcal352.6g93g93g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17952g22913kcal1866g595.2g1426.2g83g
Valittu annoskoko8976g11456kcal933g297.6g713.1g41.5g
Annoskoko puolitettuna4488g5728kcal466.5g148.8g356.6g20.8g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573