Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2756g3355kcal585.7g0g110.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g5393g1888kcal97.1g345.1g10.8g172.6g
Rypsiöljy 216g1908kcal0g0g215.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon180g218kcal6.1g48.4g0g0g
Soijakastike 431g260kcal22.3g41g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17952g15255kcal1422.4g869g674.2g345.2g
Valittu annoskoko8976g7628kcal711.2g434.5g337.1g172.6g
Annoskoko puolitettuna4488g3814kcal355.6g217.3g168.6g86.3g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359