Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g5.5g15kcal0.8g0.2g1.3g0g
Jasmiiniriisi, pirkka50g175kcal3.5g40g0.4g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)150g311kcal22.5g3.2g22.8g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g2.5g0.8kcal0g0.3g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5g3.5kcal0g0.5g0.2g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)90g72kcal15g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Tilli mauste2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1796g1193kcal84.6g95.2g51.8g2.8g
Valittu annoskoko898g597kcal42.3g47.6g25.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna449g298kcal21.2g23.8g13g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253