Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g150g63kcal2.4g12.9g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g94g25kcal0.8g4.8g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1797g1014kcal84.6g42.6g55.8g8.2g
Valittu annoskoko899g507kcal42.3g21.3g27.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna449g254kcal21.2g10.7g14g2.1g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757