Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 208g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Porkkana 104g34kcal0.6g5.8g0.2g2.7g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paprika keltainen 21g6.3kcal0.2g1.1g0g0.4g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)125g163kcal22.5g2.7g7.6g0.1g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.1g10kcal0.1g0.5g0.9g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g42g67kcal3.3g2.1g5g0.6g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g42g71kcal1.5g2.3g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1798g1044kcal65.2g97.6g40.8g13.2g
Valittu annoskoko899g522kcal32.6g48.8g20.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna449g261kcal16.3g24.4g10.2g3.3g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964