Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5006g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g55g154kcal8.3g1.9g12.7g0g
Jasmiiniriisi, pirkka501g1752kcal35g400.4g4g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)1502g3109kcal225.3g31.5g228.3g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g25g7.5kcal0.2g2.8g0.1g0.8g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)50g35kcal0.3g4.7g1.9g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)901g721kcal149.6g0g9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g901g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Tilli mauste25g4.3kcal0.4g0.3g0.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17960g11930kcal849g951.6g517.8g26.8g
Valittu annoskoko8980g5965kcal424.5g475.8g258.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna4490g2983kcal212.3g237.9g129.5g6.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253