Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Peruna, keskikokoinen 60g2501g1500kcal37.5g325.1g2.5g22.5g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl13g116kcal0g0g13g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2000g3201kcal380.1g0g180g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g15g34kcal1.6g5.7g0.5g0g
Sinappi 75g99kcal3.3g10.6g4.5g1.3g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1500g510kcal3g106.5g4.5g27g
Hunaja 100g330kcal0.5g80.8g0g0g
Persilja500g60kcal7g5.5g1g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17960g11835kcal872.6g1092.4g413g190.2g
Valittu annoskoko8980g5918kcal436.3g546.2g206.5g95.1g
Annoskoko puolitettuna4490g2959kcal218.2g273.1g103.3g47.6g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129