Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu130g136kcal10.3g21.3g0.8g2.7g
Tomaattimurska Eldorado3200g640kcal38.4g112g3.2g44.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl96g240kcal11.5g1.4g21.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Rypsiöljy rainbow120g1080kcal0g0g120g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)4000g9140kcal760g0g680g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17973g23249kcal1677.8g407.6g1656g144.2g
Valittu annoskoko8986g11624kcal838.9g203.8g828g72.1g
Annoskoko puolitettuna4493g5812kcal419.5g101.9g414g36.1g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=37940