Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1600g214kcal25.9g6.4g4.8g20.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl108g972kcal0g0g108g0g
Kikherne säilötty Bonduelle3200g4160kcal208g640g96g160g
Broileri, rintafilee, nahaton 2400g2571kcal554.4g0g36g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1600g6096kcal140.8g1144g20.8g100.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17976g28191kcal1870.8g3606.8g532.2g566.6g
Valittu annoskoko8988g14096kcal935.4g1803.4g266.1g283.3g
Annoskoko puolitettuna4494g7048kcal467.7g901.7g133.1g141.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202