Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g1201g8044kcal0g0g960.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1089g1372kcal119.7g3.3g98g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2601g8925kcal265.1g1820.8g31.2g91g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g291kcal2.8g63.7g2.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2881g2420kcal31.7g527.3g11.5g51.9g
Sokeri 1021g4142kcal0g1019.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17984g50669kcal847g6929.6g2207.8g286.6g
Valittu annoskoko8992g25334kcal423.5g3464.8g1103.9g143.3g
Annoskoko puolitettuna4496g12667kcal211.8g1732.4g552g71.7g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406