Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 1601g214kcal25.9g6.4g4.8g20.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl108g972kcal0g0g108g0g
Kikherne säilötty Bonduelle3201g4162kcal208.1g640.3g96g160.1g
Broileri, rintafilee, nahaton 2401g2572kcal554.6g0g36g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g1601g6099kcal140.9g1144.5g20.8g100.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17984g28204kcal1871.6g3608.4g532.2g566.8g
Valittu annoskoko8992g14102kcal935.8g1804.2g266.1g283.4g
Annoskoko puolitettuna4496g7051kcal467.9g902.1g133.1g141.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202