Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1280g4480kcal163.8g892.2g24.3g41g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 96g281kcal10.6g14.4g20.2g0.5g
Hirvenliha 864g971kcal182.6g0g25.9g0g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1600g729kcal48g76.8g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17984g13567kcal862g1983.4g228.8g88.4g
Valittu annoskoko8992g6783kcal431g991.7g114.4g44.2g
Annoskoko puolitettuna4496g3392kcal215.5g495.9g57.2g22.1g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639