Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g10kcal0g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g57kcal0g14.3g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771